Орехотрошчаки Drosselmeyer

В следващите редове ще ви представим орехотрошачките Drosselmeyer. Да си купиш орехотрошачка за толкова пари не е малка инвестиция и определено има нужда от яснота защо си струва.

Вярваме, че орехотрошачката може да повлияе на решението ви да консумирате по-често пресни ядки. Причината е, че поради своят патентован дизайн с нея се работи изключително лесно и без нужда от прилагане на много сила, като дори хора с артрит успяват да я ползват. Друго нейно качество, е че е безшумна сравнена с някои по-натуралистични методи на чупене не ядки, както и че е изключително безопасна защото от нея не хвърчат черупки из цялата стая. Няма и опасност от мазоли и прищипване на пръсти, както често се случва със стандартните орехотрошачки тип клещи. Ако проявите търпение и усвоите правилно техниката на чупене и умеете да приложите регулирано вашият натиск ще можете да вадите не само цели половинки, а цялото съдържание на ореха непокътнато, въпреки че зависи и от сорта орехи. Още по лесно е ваденето на цели лешници, бадеми, кайсиеви ядки. Можете да ползвате продукта часове без да почувствате някаква значителна умора или дискомфорт, като продукта ви дава възможност и за изключителна бързина. Продуктът е по дизайн на шведската фирма Drosselmeyer Design Group и е рожба на Erik von Schoultz.

Интересен факт за продукта е, че е на постоянна изложба в сектора за дизайн на Шведският национален музей, като освен това продуктът печели и други признания по света. Орехотрошачката е изработена от цинк и може да се сглобява и разглобява за лесно измиване и почистване.

Това е продукт, който е изработен така и от такива материали, че вероятно ще остане във вашето семейство поколения наред.

Към момента продуктът е патентован и всеки друг продукт използващ технологията на двойният лостов механизъм е в нарушение на този патент и не е оригинален продукт.

В това клипче може да видите на живо как се ползва орехотрошачката

Кликнете тук към формата за заявка >>>